Ziek melden van leerlingen


Kan een leerling door ziekte niet naar school komen, dan bent u als ouder of verzorger verplicht dit voor 8.30 uur te melden. Is uw zoon of dochter zonder ziekmelding afwezig, dan nemen wij contact op met u. RSG Ter Apel controleert dagelijks op ongeoorloofd verzuim.

Ziek melden per telefoon

Dit kan op schooldagen tussen 7.45 en 8.30 uur bij de receptie via telefoonnummer

(0599) 581226

Ziek melden per e-mail

Ziekmelding via e-mail is niet toegestaan.

Ziek melden via Magister

U kunt uw zoon of dochter ook ziek melden via Magister. Ook deze melding moet voor 8.30 uur bij ons binnen zijn. Uw melding via Magister wordt direct in onze systemen verwerkt. U kunt aangeven om welke dag of dagen het gaat. Ook kunt u desgewenst een opmerking toevoegen. Ziekmelding via Magister kan op 2 manieren:

Ziekmelding via Magister op deze site



Ziekmelding via de Magister app


Ziekmelding meerdere dagen

De ziekmelding geldt in principe voor de week waarin deze is gedaan. Is uw zoon of dochter na het weekend nog steeds ziek, dan moet u de school op maandag voor 8.30 uur opnieuw bellen.

Ziek naar huis

Gaat een leerling tijdens een schooldag ziek naar huis, dan is afmelden bij de receptie verplicht. Wij nemen altijd contact op met de ouders of verzorgers voordat wij een leerling toestaan om ziek naar huis te gaan.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer