Ziek melden van leerlingen


Kan een leerling door ziekte niet naar school komen, dan bent u als ouder of verzorger verplicht dit voor 8.30 uur te melden. Is uw zoon of dochter zonder ziekmelding afwezig, dan nemen wij contact op met u. RSG Ter Apel controleert dagelijks op ongeoorloofd verzuim.

Ziek melden per telefoon

Dit kan op schooldagen tussen 7.45 en 8.30 uur bij de receptie via telefoonnummer

(0599) 581226

Ziek melden per e-mail

Ziekmelding via e-mail is niet toegestaan.

Ziek melden via Magister

U kunt uw zoon of dochter ook ziek melden via Magister. Ook deze melding moet voor 8.30 uur bij ons binnen zijn. Uw melding via Magister wordt direct in onze systemen verwerkt. U kunt aangeven om welke dag of dagen het gaat. Ook kunt u desgewenst een opmerking toevoegen. Ziekmelding via Magister kan op 2 manieren:

Ziekmelding via Magister op deze siteZiekmelding via de Magister app


Ziekmelding meerdere dagen

De ziekmelding geldt in principe voor de week waarin deze is gedaan. Is uw zoon of dochter na het weekend nog steeds ziek, dan moet u de school op maandag voor 8.30 uur opnieuw bellen.

Ziek naar huis

Ziekmelding leerlingen.
Leerlingen die zich gedurende de lesdag ziek willen melden, kunnen dit nu doen op 3 plaatsen in de school:
1. Voor de bijgebouwen bij het MELDPUNT (B.Schuten) in kamer 80c in nieuwe noodgebouw lokalen;
2. Voor het middengedeelte bij de coördinator verzuim (M. Fischer) in kamer 22a;
3. In het monumentale hoofdgebouw bij de receptie (M. Haak en R. Kaijser).

Er zal uiteraard altijd weer eerst contact met ouders/verzorgers gezocht worden alvorens we leerlingen naar huis laten gaan.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer