Vacatures ISK RSG Ter Apel

Ben je bevoegd en gedreven om anderstaligen te onderwijzen? Stuur dan een open sollicitatie naar de Internationale SchakelKlas (ISK) van RSG Ter Apel. Wij hebben regelmatig vacatures. Gezien de wisselende aard van de instroom asielzoekers en nieuwkomers, varieert ook onze behoefte aan vaardigheden van docenten.

Op dit moment staan er geen vacatures op de ISK open.

Over de ISK van RSG Ter Apel

Op de ISK bieden wij anderstalige leerlingen een veilige en plezierige leeromgeving met onderwijs op maat. Met begrip en respect voor afkomst en hoedanigheid van elke individuele leerling laten wij leerlingen uit verschillende cultuurgebieden samen leren en werken. De samenstelling en omvang van onze groep leerlingen varieert sterk. En daarmee ook de vraag naar onderwijs en docenten met specifieke vaardigheden.

Wat moet je kunnen?

Om in aanmerking te komen voor een baan als docent op de ISK van RSG Ter Apel, moet je in het bezit zijn van minstens één van de volgende onderwijsbevoegdheden:

  • Pabo
  • 2e graad Nederlands (NT2)
  • 2e graad Engels
  • 2e graad wiskunde
  • 2e graad natuurkunde-scheikunde

Wat we verder van je verwachten

Om te kunnen werken als docent op de ISK moet je stressbestendig en flexibel zijn. Je moet van veel markten thuis zijn en zowel naar lesgroep als individueel op maat les kunnen geven. Ook moet je niet op een uurtje meer of minder kijken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons enthousiaste, gemotiveerde ISK-team? Schrijf dan een open sollicitatie en stuur deze naar info@rsgterapel.nl , onder vermelding van ‘ISK-onderwijs’.

 

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer