Vacatures

De afdeling Anderstaligen kent maandelijks een schommelend leerlingenaantal. Dit niet alleen naar omvang, maar ook naar onderwijsvraag van die instroom. Waar instroom niet-geletterden domineert, is er bijvoorbeeld in essentie behoefte aan docenten met een pabo-bevoegdheid; daar waar de instroom overwegend geschoolden betreft, is er o.a. behoefte aan NT2 en NaSk-bevoegden.

Mogelijke collega's, in het bezit van een onderwijsbevoegdheid Pabo en /of 2e graad lesgebied voor kernvakken NE/EN/WI en NaSk worden hierbij uitgenodigd om een open sollicitatie te sturen naar info@rsgterapel.nl , onder vermelding van ISK-onderwijs.

Stressbestendig zijn; niet op 'een uurtje meer of minder kijken'; van veel markten thuis zijn; zowel naar lesgroep alsmede individueel op maat onderwijs kunnen verzorgen zijn absoluut gewenste kernkwaliteiten.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer