Decanaat VMBO

Tegenwoordig moeten leerlingen op jonge leeftijd al heel veel keuzes maken. Dat is niet altijd makkelijk. De decanen zijn er voor om keuzes voor profielen, vakken en vervolgstudies te begeleiden. We hebben op school ook LOB (loopbaan oriëntatie en begeleiding). Bij ons op school werken we met Qompas. Vanaf klas 2 krijg je een persoonlijk Qompas account waar veel opdrachten je helpen met het maken van keuzes als het gaat om onderwijs en beroepen. 

Ik ben dhr. F. Schut (f.schut@rsgterapel.nl) decaan VMBO-BB/KB en Mavo en LO docent. Op donderdagen ben ik altijd in kantoor 21b te vinden. Je kunt met vragen altijd bij me terecht via de mail of persoonlijk. Als je in klas 4 uit geroosterd moet worden voor een meeloopdag of intakegesprek stuur mij dan even een mail.

Hieronder vind je enkele handige websites

Presentaties ouderavonden

 

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer