Algemene informatie over de RSG Ter Apel

Ga jij binnenkort naar het voortgezet onderwijs? Dat is een belangrijke stap in je leven. Daarom is het verstandig om goed na te denken over jouw keuze voor een school. Dat doe je niet alleen, maar samen met je ouders of verzorgers. Een van de scholen waarvoor je kunt kiezen is de RSG Ter Apel.

Waarom zou je kiezen voor de RSG Ter Apel?

Op de RSG Ter Apel willen wij samen in een goede sfeer werken aan jouw toekomst: in een mooi gebouw, in een veilige omgeving. Op onze school voor voortgezet onderwijs volgen leerlingen uit het zuidoosten van de provincies Groningen en Drenthe lessen op alle niveaus: vmbo Techniek, vmbo Zorg & Welzijn, mavo, havo en vwo.

Lees meer over de opleidingsmogelijkheden op de RSG Ter Apel.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer