Decanaat havo & vwo

Bij het maken van keuzes voor profielen, vakken en vervolgstudies krijgen onze havo- en vwo-leerlingen begeleiding van onze havo- en vwo-decaan. Zij ondersteunt bij het maken van deze soms lastige keuzes.

Keuzes voor profielen en vervolgopleiding

Vanaf de derde klas moet je keuzes maken die belangrijk zijn voor jouw toekomst. Halverwege de derde klas kies je een profiel met daaraan gekoppeld de vakken waarin je eindexamen gaat doen. Vanaf de vierde klas staat de keuze voor je vervolgopleiding centraal. Je krijgt daarbij begeleiding van onze havo- en vwo-decaan en je mentor. Er zijn klassikale activiteiten en daarnaast is er altijd ruimte voor een individueel gesprek.

Decaan havo en vwo

Decaan voor het havo en vwo is Dhr. M. Kors Leerlingen en ouders kunnen met vragen altijd bij hem terecht. Hij is sowieso elke donderdag te vinden in kantoor H011 (naast de kantine). Je kunt vragen ook per e-mail stellen, klik daarvoor op de link hieronder.

Klas 3 h/v 

Profielkeuzeformulier havo

Profielkeuzeformulier vwo

Klas 4 t/m 6 h/v

Ouderavond havo en vwo 4 (14-9-2022)

Ouderavond havo 5 en vwo 6 (15-9-2021)

Keuzeformulieren invullen Zermelo

Via de onderstaande link kunnen de keuzeformulieren ingevuld worden in Zermelo. Graag invullen en opsturen voor 24 februari 2023

Keuzeformulier Zermelo invullen


Stuur een e-mail aan de decaan havo en vwo 

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer