Opleidingen

Opleidingen

havo-vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst.

mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op een beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw.

vmbo B/K Techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan.

vmbo B/K Zorg & Welzijn

In de zorg help je andere mensen en dat is hartstikke leuk. Jouw humor, jouw lef en jouw nieuwsgierigheid: dát is wat zorg & welzijn nodig heeft!

Kennismakingsactiviteiten

De RSG Ter Apel is een school waar we in een mooi gebouw, een veilige omgeving en een goede sfeer samen werken aan jouw toekomst. Dat willen we jou graag laten ervaren. Daarom geven we jou en je ouder(s) of verzorger(s) graag laten zien en  ervaren. Daarom houden wij jaarlijks diverse kennismakingsactiviteiten. 

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer