Project groep 8 VMBO

RSG-project voor de echt technische vmbo-leerlingen uit groep 8 
Leerlingen met erg veel passie voor techniek bieden wij dit project aan. Ben jij een  
leerling die dolgraag met de handen werkt en zeer technisch is? Dan nodigen wij je  
uit om je op te geven voor het speciale project dat door een groep enthousiaste docenten van de RSG ontwikkeld is. Het gehele project bestaat uit drie bijeenkomsten op de RSG. De middagen beginnen om 13.00 uur en eindigen om 15.00 uur, steeds op een donderdag. We hebben plek voor 18 leerlingen! 
Schooljaar 2023-2024: 9 november, 23 november en 7 december. 
Aanmelden kan tot 6 oktober via een link op de website.  
https://forms.office.com/e/WerN6hVrEm

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer