Project groep 8 VMBO

Leerlingen met een passie voor techniek, die geïnteresseerd zijn en meer willen leren over de verschillende onderdelen van techniek, die bieden we graag iets extra’s. Ga jij volgend schooljaar naar het vmbo en zou jij graag de richting techniek willen volgen? Dan is dit project er voor jou! Een groep enthousiaste docenten van de RSG heeft speciaal voor jou dit project ontworpen. 
 
Hoe ziet dit project eruit? Het gehele project bestaat uit drie bijeenkomsten op de woensdagmiddag.

Een uitnodiging om deel te kunnen nemen is naar de basisscholen verstuurd.

Kom je ook je handen uit de mouwen steken?

Wil je meer lezen over het project? Klik dan op de download onderaan deze pagina of neem contact op met mevrouw Kramer.

E-mail: w.kramer@rsgterapel.nl
Telefoonnummer: 0599-581226

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer