RSG Ter Apel zoekt een directeur

Vacature tekst directeur

Solliciteren en meer informatie

Bovenstaand vind u een link naar de vacaturetekst.

Een digitaal informatiepakket kun je hieronder downloaden. In dit pakket zijn een uitgebreide profielschets, een verslag van gevoerde interviews met medewerkers van de school, de planning voor deze procedure en schooleigen documenten opgenomen.

Voor vragen of meer informatie: neem gerust contact op met onze adviseur Roos Bloemberg, adviseur Versteege Search. Je kunt haar t/m 28 november en vanaf 21 december bereiken op 06 33 66 40 41 (ook in de kerstvakantie) of via de mail: roos.bloemberg@versteege-search.nl (hele periode). In de tussenliggende periode is collega-adviseur Dorien Dusseldorp beschikbaar via de mail: dorien.dusseldorp@versteege-search.nl

Zie jij jezelf als de directeur die RSG Ter Apel nodig heeft? Solliciteer dan uiterlijk maandag 8 januari 2024 via de website van Versteege Search & Interim-management. Je kunt jouw motivatiebrief en cv richten aan de heer Marc Franzen, rector-bestuurder.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer