Mr Chadd (Content website scholen)

Mr. Chadd: dé app voor al jouw huiswerkvragen!


Wat is Mr. Chadd?

Mr. Chadd is een app (bereikbaar via smartphone, tablet en computer) waarop leerlingen bijles en huiswerkbegeleiding krijgen. Leerlingen kunnen huiswerkvragen stellen voor alle vakken. De leerlingen worden geholpen door zogenaamde coaches. Deze coaches zijn allemaal universitaire studenten die zijn gescreend op vakinhoudelijke kennis, maar bijvoorbeeld ook op didactische vaardigheden, zoeksnelheid en typesnelheid.

Hoe werkt het?

Wanneer je vastloopt bij een huiswerkvraag open je de app, kies je het vak waarvoor je een vraag hebt en je kunt meteen je vraag stellen. Je kunt zelfs een foto van je boek of van je uitwerkingen meesturen. Je wordt binnen tien seconden gekoppeld aan een geschikte coach. Kijk ook vooral even op de website van Mr. Chadd, hier wordt duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat je precies allemaal kan doen: https://www.mrchadd.nl/zo-werkt-het.

 

Hoe log je in?

Let op: je moet altijd inloggen met jouw school e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt nadat je de activatiemail van Mr. Chadd hebt gekregen. Waarschijnlijk is dit op het aansluitmoment al helemaal uitgelegd door iemand van Mr. Chadd. Mocht je nou nog niet kunnen inloggen, om wat voor reden dan ook, neem dan vooral even contact op met Mr. Chadd. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar support@mrchadd.nl of te bellen naar 085-4015418.

Kun je Mr. Chadd altijd gebruiken?

De app van Mr. Chadd heeft de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m donderdag: 8:30 - 22:00 uur
  • Vrijdag: 8:30 - 16:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
  • Zondag: 10:00 - 22:00 uur

De Mr. Chadd Academy!

Naast de app heeft Mr. Chadd ook een hele uitgebreide Academy op hun website: https://www.mrchadd.nl/academy. Hier staan meer dan 1000 (!) artikelen voor allerlei vakken en onderwerpen. Deze Academy is altijd bereikbaar!

Heb je toch nog vragen over Mr. Chadd kijk dan eens op deze pagina met de meest gestelde vragen: https://www.mrchadd.nl/faq of neem telefonisch of per mail contact op!

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer