Docenten en medewerkers ISK

Het team van de locatie Anderstaligen (ISK) van RSG Ter Apel bestaat uit zo’n vijftien gemotiveerde, gedreven en deskundige docenten en medewerkers. Samen vormen zij een team dat anderstalige leerlingen een veilige en plezierige leeromgeving biedt met onderwijs op maat. Met begrip en respect voor afkomst en hoedanigheid van elke individuele leerling laten wij leerlingen uit verschillende cultuurgebieden samen leren en werken.

Overzicht docenten en medewerkers

Hieronder vindt u een overzicht met de namen en functies van alle medewerkers van onze ISK. U kunt dit overzicht ook downloaden door op de link onderaan de pagina te klikken.

 

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer