Ziekmelden via Magister

Er is een functionaliteit ontwikkeld waarmee ouders zelf hun kinderen ziek kunnen melden.
Naast de tijd die de school bespaart aan het handmatig verwerken van alle meldingen, hoeven de ouders dus niet meer in een telefonische wachtrij te staan.

Via hun eigen inlogaccount van Magister Web of Magister App kunnen ouders hun kinderen ziek melden. Om te voorkomen dat uw zoon/dochter zichzelf ziek meldt is het belangrijk dat u uw account gegevens geheim houdt.  De melding wordt direct in Magister verwerkt. De ouders kunnen daarbij aangeven of de melding vandaag of morgen betreft. Eventueel kunnen ze een opmerking bij de melding plaatsen. Vanzelfsprekend moet de melding voor het eerste uur geplaatst worden. Deze optie van melden via Magister geldt overigens alleen maar voor het ziekmelden.

Voor allerlei andere zaken, als naar de dokter of iets dergelijks, moet nog gewoon op dezelfde manier als voorheen naar school gebeld worden.  Tel. 0599581226

Bekijk hier hoe je iemand ziek meldt via de Magister app of magister web.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer