*/

Informatie & Aanmelding reünie RSG Ter Apel

Op zaterdag 24 september 2022 wordt er ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de RSG Ter Apel een reünie en feestavond georganiseerd voor oud-leerlingen, oud-personeelsleden en huidige personeelsleden. De partners zijn eveneens welkom.
Het middagprogramma is van 13.30 uur tot 17.00 uur. Er zal gelegenheid zijn bij te praten en er zijn een aantal activiteiten in de school.
Van 18.00 uur tot 19.30 uur is er een buffet. Van 20.30 uur tot 24.00 uur is het feest in de feesttent.
De kosten voor de middag en het buffet zijn € 25,00. De kosten voor de feestavond zijn € 10,00. Deelname aan de gehele dag kost € 35,00.
Opgave voor de reünie/feestavond is mogelijk op reunie@rsgterapel.nl. De kosten kunnen worden overgemaakt op NL63RABO0117581739 t.n.v. RSG Ter Apel o.v.v. "100 jaar RSG" en de naam van de deelnemer(s). De aanmelding is geldig als de kosten zijn voldaan. Aanmelden is mogelijk tot 1 september.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer