*/

De eindexamens zijn begonnen 

De schriftelijke eindexamens zijn weer begonnen. Woensdag 11 mei zijn de afdelingen basis- en kaderberoeps gestart met het examen Nederlands. De eindexamens eindigen op dinsdag 24 mei, de havo met Nederlands en het vwo met economie. Daarna begint het wachten.  

De examens worden nagekeken door de docent en daarna door een docent van een andere school. Op donderdag 9 juni horen de leerlingen van mavo, havo en vwo of ze geslaagd zijn. En op woensdag 15 juni krijgen ook de leerlingen van basis- en kaderberoeps het langverwachte telefoontje van de mentor. 

Wij wensen alle leerlingen heel veel succes met hun examens

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer