*/

Avond voor belangstellenden, relaties en omwonenden

In 2021 bestond de RSG Ter Apel en zijn voorgangers maar liefst 100 jaar. Natuurlijk hadden wij dat graag groots gevierd. Vanwege corona en alles wat daar mee samenging, hebben we moeten besluiten om dit uit te stellen.

Maar binnenkort is het zover. In de week van maandag 19 tot en met zaterdag 24 september besteden wij aandacht aan het 100-jarig bestaan van onze mooie en bruisende school. Een personeelsfeest, een spetterende wateractiviteit voor kinderen uit groep 7 en 8, maar liefst drie klassenfeesten, een avond voor omwonenden en relaties en op zaterdag sluiten wij af met ’s middags een reünie en ’s avonds een feestavond.

 Hierbij nodig ik u uit voor woensdagavond 21 september. Wij organiseren dan een avond voor omwonenden en relaties. Deze avond wordt u aangeboden door de RSG.

 Programma

 18.30             Mogelijkheid voor een rondleiding door de school

 19.30              Aanvang

 19.40              Uit de oude doos, een brief van vroeger

 19.50              De actualiteit van het verleden          door Albert Eggens

Collega Albert Eggens heeft inmiddels twee boeken gepubliceerd.Na zijn promotie in 2005 verscheen het boek Van daad tot vonnis. Door Drenten gepleegde criminaliteit voor en tijdens de Eerste Wereldoorlog. In november 2021 verscheen zijn tweede boek Leven langs de grens.

20.35              Vervlogen tijden                                        door Rienhart Wolf

Rienhart Wolf is auteur van Vervlogen Tijden. Een fotografische geschiedenis van Ter Apel, Ter Apelkanaal, Barnflair en Munnekemoer

 21.15              Muziek en gelegenheid voor een drankje, hapje …..

 De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Rowdy Prins en Mark Kiers.  Rowdy is oud-leerling van de RSG en afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium (Jazz & Pop) in Zwolle.

 U kunt zich tot en met zaterdag 17 september aanmelden via info@rsgterapel.nl .

Graag vermelden: 21 september, aantal personen en wel/geen rondleiding

 

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer