Nieuws

 • Thuisblijven of naar school? Beslisboom

  Deze beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is een leidraad voor ouders van kinderen vanaf ca. 12 jaar in het voortgezet onderwijs.

 • Protocol voor leerlingen die thuiszitten i.v.m. Corona

 • Aanmelden projecten groep 8

  Voor leerlingen in groep 8 van de basisschool organiseren wij een aantal interessante projecten op de RSG, zodat zij alvast kunnen kennismaken met het voortgezet onderwijs.

 • Coronamaatregelen op school

  De RSG heeft maatregelen genomen om te voldoen aan de richtlijnen met betrekking tot corona. Dit om ervoor te zorgen dat leerlingen en medewerkers zo veilig mogelijk naar school kunnen gaan. Vanzelfsprekend zijn hierbij de richtlijnen van de RIVM leidend.

 • Ons nieuwe gebouw is klaar

  Na een jaar hard werken hebben aannemer Jansman en installateur Otterman vrijdag 10 juli het nieuwe gebouw opgeleverd. Een fantastisch gebouw helemaal gericht op het huidige onderwijs. Wij verheugen on nu al op het nieuwe schooljaar om in zo'n fantastisch gebouw les te mogen geven.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer