Nieuws

 • Open dag RSG ter Apel

  Zaterdag 26 januari van 10.00 uur - 15.00 uur.

 • Aanmelden doemiddag 2019

  Klik hier om u aan te melden voor de doemiddag.

 • Fotograaf op school

  Maandag 14 januari komt Foto Koch foto’s maken van alle leerlingen van klas 2 en hoger. De fotograaf installeert zich in het gele gedeelte van de kantine. In Magister staat de tijd weergegeven wanneer uw zoon of dochter in de kantine bij de fotograaf verwacht wordt.

 • Week van Respect

  Van 5 - 11 november is er de landelijke "Week van Respect".

 • RSG-Run

  RSG-RUN Op dinsdag 16 oktober 2018 wordt voor de 10e keer de RSG-RUN gehouden voor klas 1 & 2. De run start om 13.00 uur op de parkeerplaats achter de school en de leerlingen finishen na 5 km voor de school aan de Oude Weg. Iedereen is welkom om te komen kijken en aanmoedigen!

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer