Nieuws

 • Vrijdag 23 februari 2018: ACTIEDAG luxe verzuim

  Vrijdag 23 februari 2018 wordt er opnieuw een actiedag luxe verzuim gehouden. De school is verplicht het verzuim te melden bij de leerplichtambtenaar.

 • Leerlingen RSG voor één dag Europarlementariër

  Vrijdag 9 februari vond in de Statenzaal van het Provinciehuis in Groningen de slotdag van het Model European Parliament plaats.

 • Week van de liefde

  In week 7 organiseert de Werkgroep Gezonde School, in samenwerking met Rzijn, de leerlingenraad en Sense, diverse activiteiten.

 • Ziekmelden via Magister

  Vanaf heden kunnen de ouders/verzorgers zelf hun kinderen ziekmelden via Magister.

 • Busregeling aangepast voor school

  Leerlingen van de Regionale Scholengemeenschap (RSG) Ter Apel hoeven niet meer eerder de klas uit om de bus te halen.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer