Nieuws

 • Aanmelden projecten groep 8

  Via deze pagina kunt u zich aanmelden voor de projecten: RSG to the max en VMBO Techniek.

 • TikTok Tammo en duurzaamheid

  Vandaag heeft TikTok Tammo ​in samenwerking met de wethouder duurzaamheid van de gemeente Westerwolde de kick​-off gegeven voor ons vak- en klasoverstijgend project duurzaamheid voor mavo, havo en vwo3.

 • Start van het schooljaar

  Vandaag hebben alle leerlingen en hun ouders/verzorgers via de Magistermail een brief gekregen met daarin informatie over de start van het schooljaar.

 • Magister open

  Aanstaande maandag wordt Magister open gezet voor alle leerlingen en ouders.

 • Geslaagd, gefeliciteerd!

  Trots zijn wij op alle leerlingen die in het tweede tijdvak geslaagd zijn. Van harte gefeliciteerd!

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer