Nieuws

 • Op voeten en fietsen naar school!

  Op woensdag 12 september hebben wij als scholen in Ter Apel (VO en PO) afgesproken dat iedereen zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar school komt.

 • Als een vis in het water

  Verrijkingsprogramma voor groep 8

 • Hoe overleef ik de brugklas

  lees hier het 'Hoe overleef ik de brugklas' tijdschrift van de RSG

 • Aanmelden Befit sportklas

  Klik hier om je aan te melden voor de Befit sportklas.

 • Ruiten AA Kanaal concert Vlagtwedde 23 juni 2018

  Na afloop van de RSG talentenjacht kreeg Daniela Ananias (VWO4) een uitnodiging om te komen zingen op het Ruiten AA Kanaal concert van zaterdag 23 juni jl. in Vlagtwedde

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer