Nieuws

 • Mansholtpark even niet toegankelijk

  De laatste spullen van het carnaval worden woensdag en donderdag opgeruimd. De verwachting is dat vrijdag alles weg is. Leerlingen die via het Mansholtpark met de auto gehaald en/of gebracht worden zullen een stukje moeten lopen. Indien dit problemen geeft verzoeken wij u om contact op te nemen met de receptie 0599 581226.

 • Ouderspreekavond op woensdag 11 maart

  Ouderspreekavond op woensdag 11 maart van 17.30 uur tot 21.30. Ouders kunnen zich vanaf vrijdag 14 februari tot en met 2 maart (8 uur) inschrijven.

 • Triest Bericht

  Vanochtend kwam het afschuwelijke bericht dat de heer Syte Ophof is overleden. Hij was sinds april 2007 de steun en toeverlaat bij de afdeling ICT en later ook bij de receptie. Wij wensen zijn kinderen, familie en vrienden veel sterkte met dit enorme verlies.

 • Woord van het jaar

  Ook dit jaar heeft de RSG weer meegedaan aan de verkiezing Woord van het jaar. Dit jaar waren er 15 klassen die na een les woordenschat gestemd hebben op hun mooiste woord. Een overgrote meerderheid heeft gekozen voor het woord ‘boomer’, dat ook landelijk gekozen is tot woord van het jaar.

 • Bedrijfsbezoek Ofichem

  3 december j.l. hebben een 8-tal geïnteresseerde leerlingen uit havo 4 en havo 5 met de docenten scheikunde en biologie van de RSG ter Apel een bedrijfsbezoek gebracht aan Ofichem.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer