Nieuws

 • Laatste lesdag examenleerlingen

  Vrijdag 20 april was de laatste lesdag van de examenleerlingen van de RSG. Op een zonovergoten plein is de schoolcarrière afgesloten met een zeer geslaagde barbecue.

 • Aanmelding oudergespreksavond 23 mei

  Vanaf vandaag (woensdag 18 april) kunnen ouders zich weer digitaal aanmelden voor de oudergespreksavond op woensdag 23 mei a.s. van 17.30 tot 21.30 uur. De uiterste inschrijfdatum is dinsdag 15 mei om 8.00 uur.

 • Vrijdag 20 april vervallen alle lessen na het 4e uur

  Op vrijdag 20 april vervallen alle lessen na het vierde uur. Dit in verband met de barbecue voor de examenkandidaten.

 • Maak kennis met het bedrijfsleven.

  Op zaterdag 21 april van 11.00 tot 15.00 uur kun jij als leerling ouder en of verzorger van het RSG een kijkje komen nemen bij verschillende interessante bedrijven in Ter Apel.

 • RSG serveert

  Personeel van RSG en ouders kregen in het kader van BeFit een workshop over gezonde voeding en koken.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer