Nieuws

 • Open dag zaterdag 25 januari a.s.

  Op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 15.00 uur hebben wij Open Dag! Leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers en andere belangstellenden zijn van harte welkom een kijkje op onze school te komen nemen.

 • Opgave doemiddag 5 februari

  Klik hier om je op te geven voor de doemiddag op woensdag 5 februari 2020. De middag begint om 13.00 uur en eindigt uiterlijk om 15.30 u

 • Woord van het jaar

  Ook dit jaar heeft de RSG weer meegedaan aan de verkiezing Woord van het jaar. Dit jaar waren er 15 klassen die na een les woordenschat gestemd hebben op hun mooiste woord. Een overgrote meerderheid heeft gekozen voor het woord ‘boomer’, dat ook landelijk gekozen is tot woord van het jaar.

 • Bedrijfsbezoek Ofichem

  3 december j.l. hebben een 8-tal geïnteresseerde leerlingen uit havo 4 en havo 5 met de docenten scheikunde en biologie van de RSG ter Apel een bedrijfsbezoek gebracht aan Ofichem.

 • Project Voorlichting Vuurwerk RSG Ter Apel

  Evenals voorgaande jaren zal er 10 december a.s. in klas 1 weer voorlichting gegeven worden over de gevaren, de overlast en vernielingen die het gebruik van vuurwerk met zich mee brengt.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer