Nieuws

 • Profielwerkweek V5

  Daar gingen we dan. De profielwerkweek waar we al het hele schooljaar naar uitkeken was begonnen. Op 11 maart, vroeg in de ochtend, stapten we met heel V5 de bus in.

 • RSG Ter Apel scoort voor de volle 100%

  Alle vier de finaleplaatsen van de Odds Fellows essaywedstrijd gingen dit jaar naar leerlingen van de RSG Ter Apel.

 • Gezondheidsonderzoek Jij en Je Gezondheid

  GGD Groningen biedt het gezondheidsonderzoek Jij en Je Gezondheid aan op havo/vwo en het vmbo. Het onderzoek vindt plaats in leerjaar 3. Dit wordt gedaan in het kader van de Wet publieke gezondheid. Zo kunnen alle kinderen op verschillende momenten in de leeftijd van 0 tot 18 jaar gezien worden. Eventuele problemen in de ontwikkeling kunnen dan zo vroeg mogelijk worden ontdekt. Het onderzoek start 11 maart a.s. op de RSG.

 • De week van de liefde

  RSG Ter Apel (de werkgroep Gezonde School) & RZijn organiseren van 11 t/m 15 februari weer "DE WEEK VAN DE LIEFDE"

 • Gouden schoolkantineschaal 2019

  Na inspanning van de kantinemedewerkers van de RSG en de werkgroep Gezonde School is het gelukt de Gouden Schoolkantineschaal 2019 in de wacht te slepen! Deze toekenning houdt in dat de schoolkantine voldoet aan de normen van het Voedingscentrum. Leerlingen en medewerkers kunnen gezond kiezen uit het aanbod in de schoolkantine!

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer