Nieuws

 • CanSat gaat 1 km hoog de lucht in

  Vorige week kwam het bericht dat ons CanSat team (Spacejam) geselecteerd is voor de finale. Het CanSat team van RSG Ter Apel hoort nu bij de 10 beste teams.

 • Duurzaamheidsmarkt 14 februari 2024 in kantine RSG

  Woensdagavond 14 februari presenteerden leerlingen van havo en vwo 3 met veel trots hun oplossing op de duurzaamheidsmarkt in onze kantine. 

 • Onderzoek 'Jij en Je Gezondheid' (klas 3)

  GGD Groningen biedt in leerjaar 3 het gezondheidsonderzoek 'Jij en Je Gezondheid' aan op havo/vwo en het vmbo in het kader van de Wet publieke gezondheid. Het onderzoek wordt vanaf week 9 (na de voorjaarsvakantie) op onze school afgenomen.

 • Aanmelden voor de schoolband of het schoolkoor?

  Lijkt het jou ook leuk om te zingen, samen muziek te maken en vooral erg veel plezier te hebben? Twijfel dan niet en geef je op voor de RSG schoolband of het schoolkoor!

 • RSG Ter Apel in actie voor Kika

  Woensdag 1 november is het startsein gegeven voor een jaarlang acties voor Kika, stichting kinderen kankervrij.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer