Nieuws

 • Rooster na de vakantie

  Na de vakantie werken we de eerste twee dagen na de vakantie volgens het huidige lockdown rooster.

 • Aanmelden rondleiding nieuwe leerlingen

  Wij willen leerlingen die twijfelen aan hun keuze voor middelbare school aanbieden om onze school te komen bekijken via een korte rondleiding.

 • Week van de Liefde in 2021 in teken van ‘Liefde online’

  Van 8 tot en met 12 februari 2021 (de week voor Valentijnsdag ❤️) organiseren Rutgers en Soa Aids Nederland de projectweek ‘de Week van de Liefde’.

 • Winnaars RSG-quiz

  Tijdens de online open dag van de RSG hebben er veel leerlingen meegedaan met de quiz. Daar zijn zes winnaars uitgekomen:

 • Lessen examenklassen woensdag online 

  Vanwege de aangescherpte maatregelen gaan de lessen van de examenklassen woensdag t/m vrijdag online. Woensdag starten de lessen voor de examenklassen het 4e lesuur.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer