*/

Nieuws

 • Groep 8 projecten zorg & welzijn en techniek

  We hebben dit jaar voor leerlingen van groep 8 twee projecten voor VMBO-leerlingen. Techniek en zorg en welzijn. Lees hieronder meer.

 • RSG lyceum

  Leerlingen van groep 8 die meer willen en kunnen, bieden we op de RSG graag iets extra’s. Dit schooljaar bieden wij voor deze leerlingen van de herfstvakantie tot de meivakantie het RSG-lyceum aan, waar uitdagend en modern les wordt gegeven.

 • Avond voor belangstellenden, relaties en omwonenden

  Woensdagavond 21 september vanaf 19.30 uur organiseert de RSG een avond voor belangstellenden, relaties en omwonenden. U kunt zich aanmelden via info@rsgterapel.nl . Aanmelden voor de reünie kan tot 10 september.

 • Geslaagde diplomering!

  Op woensdag 13 en donderdag 14 juli ontvingen alle geslaagde leerlingen (dit jaar was het slagingspercentage 98%!) hun diploma tijdens de feestelijke uitreiking in en rond de school.

 • Uitslag CE2

  De slagingspercentages voor de verschillende afdelingen zijn na de herexamens als volgt: KBL: 100% geslaagd. Mavo: 95% geslaagd. Havo: 96% geslaagd. Vwo: 95% geslaagd.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techniek

Vmbo techniek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer