Nieuws

 • Ouderspreekavond 2 & 3 december

  U kunt zich weer opgeven via Magister voor de ouderspreekavond op maandag 2 en dinsdag 3 december a.s. De uiterste inschrijfdatum is: 26 november 8.00 uur.

 • Gezondheidsmonitor jeugd GGD

  Een keer per vier jaar organiseert de GGD een vragenlijst onderzoek in het voortgezet onderwijs. In november vindt de Gezondheidsmonitor Jeugd 2019 plaats op onze school.

 • Staking woensdag 6 november

  Vanwege de landelijke staking in het onderwijs vervallen woensdag 6 november alle lessen en zijn de leerlingen vrij.

 • Week van Respect

  Jaarlijks organiseert de Respect Education Foundation in de tweede week van november de Week van Respect. Ook de RSG Ter Apel doet actief mee aan deze week.

 • Jeugdfonds Sport & Cultuur

  De gemeente Westerwolde vindt het belangrijk dat alle kinderen actief kunnen deelnemen aan de samenleving. Helaas is het niet voor iedereen financieel mogelijk om lid te zijn van een sportvereniging of lessen op gebied van muziek, toneel of dans te volgen.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer