Nieuws

 • Roosterwijzigingen

  Alle leerlingen ontvangen vandaag een e-mail op hun schooladres met informatie over roosterwijzigingen.

 • RSG herdenkt Joodse leerlingen

  Op 4 mei is in de tuin van de school een plaquette onthuld voor de leerlingen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn omgebracht vanwege hun Joodse achtergrond.

 • Check hier voor nieuwe informatie over CJP.

  Meld je zo snel mogelijk aan, zodat de RSG kans maakt op mooie prijzen.

 • Mr Chadd

  Sinds december kunnen de leerlingen van de voor- en examenklassen van RSG Ter Apel gebruik maken van Mr. Chadd.

 • School weer open, pauzes gescheiden

  Vanaf woensdag 3 maart gaan alle leerlingen weer naar school. Klassen zijn gesplitst en volgen om en om les op school of thuis. Daarnaast is in de sportzaal extra kantine ruimte gerealiseerd.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer