Nieuws

 • Uitdelen rapporten vrijdag 12 juli

 • Examenuitslag RSG Ter Apel 2019

  Wij willen via deze weg al onze leerlingen feliciteren die geslaagd zijn dit schooljaar. Hieronder staan de percentages geslaagden. Iets om als school trots op te zijn!

 • "Hoe overleef ik de brugklas?"

  Speciaal voor onze nieuwe brugklassers het tijdschrift 'Hoe overleef ik de brugklas?' Het staat boordevol tips en leuke weetjes! De manier om je voor te bereiden op een nieuwe school. We wensen je veel lees plezier.

 • Yo Waterrr!

  Deze week start de campagne Yo Waterrr! Deze is bedacht door Huis voor de Sport Groningen en Waterbedrijf Groningen, mede naar aanleiding van een artikel in het nieuws: "slechts 1 op de 5 kinderen in de provincie Groningen krijgt kraanwater mee naar school/drinkt kraanwater, de rest krijgt zoet drinken

 • Mindwalk 7 en 14 juni

  BeFit RSG organiseert op 7 en 14 juni a.s. weer een MINDWALK, gratis voor ouders/verzorgers, leerlingen en personeel van onze school, o.l.v. Renda Pronk.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer