Nieuws

 • Cultuurkaart (CJP pas)

  Het CJP heeft ons bericht dat de huidige passen geldig zijn tot en met 31 december 2020. Vanaf 1 januari 2021 worden de nieuwe digitale CJP’s uitgegeven.

 • Roos en Dian, V5, doen mee aan MEP

  Het Model European Parliament (MEP) is een simulatie van het Europees Parlement voor Europese scholieren. Roos en Dian deden mee aan de nationale MEP, dit jaar digitaal gehouden. Mark Rutte kwam ook nog even langs. 

 • Per 20 oktober is het dragen van mondkapjes verplicht.

  per 20 oktober is het verplicht een mondkapje te dragen in de gangen, tijdens leswisselingen en tijdens het lopen in de kantine.

 • Thuisblijven of naar school? Beslisboom

  Deze beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is een leidraad voor ouders van kinderen vanaf ca. 12 jaar in het voortgezet onderwijs.

 • Protocol voor leerlingen die thuiszitten i.v.m. Corona

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer