Activiteiten om kennis te maken met de RSG Ter Apel

Het kiezen van een school die bij jou past, is best een ingrijpende beslissing. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij onze school alvast een beetje leert kennen voordat je kiest. De RSG Ter Apel is een school waar we in een mooi gebouw, een veilige omgeving en een goede sfeer samen werken aan jouw toekomst.

Kennismakingsactiviteiten 2018

Dat willen we jou graag laten ervaren. Daarom geven we jou en je ouder(s) of verzorger(s) de gelegenheid om alvast eens langs te komen. Zo kun je onze school te bekijken en ervaren. Hieronder een overzicht van deze kennismakingsactiviteiten.

Open huis RSG Ter Apel

We zetten de deuren open voor iedereen. Je bent samen met je ouder(s) of verzorger(s) welkom om te bekijken wat er allemaal te doen is op de RSG Ter Apel. Tijdens een rondgang door de school kom je heel veel te weten over de RSG. Ouders en verzorgers kunnen op deze dag alvast kijken hoe een en ander is geregeld op de RSG. Je hoeft je niet vooraf aan te melden, iedereen is van harte welkom.

  • datum: zaterdag 27 januari 2018
  • tijd: 10.00-15.00 uur
  • opgave vooraf: nee
  • toegang: vrij


Doe-middag voor leerlingen groep 8

Voor leerlingen uit groep 8 houden wij een Doe-middag. Je draait een middagje mee op school en kiest voor twee leuke activiteiten uit het volgende rijtje: handvaardigheid, drama, biologie, techniek, zorg & welzijn of sport. Doe jij ook mee?

 

Voor vragen over de RSG Ter Apel kunt u contact opnemen met dhr. D. Venema,T 06-52792689 of e-mail.

RSG Ter Apel, de basis voor je toekomst

Vmbo techiek

Vmbo techiek

Techniek biedt jou ontzettend veel kansen. Als goed opgeleide en gemotiveerde technische vakman of -vrouw ben je bijna zeker van een mooie baan. Je leert het met vmbo Techniek op de RSG Ter Apel.

Bekijk meer
Vmbo Zorg & Welzijn

Vmbo Zorg & Welzijn

Jouw humor, jouw lef & jouw nieuwsgierigheid: dat is precies wat je nodig hebt om te gaan werken in de zorg & welzijn. Met onze vmbo-opleiding Zorg & Welzijn ziet jouw toekomst er hartstikke goed uit!

Bekijk meer
Mavo

Mavo

Met onze mavo-opleiding ben jij uitstekend voorbereid op het halen van een havodiploma of een middelbare beroepsopleiding in de techniek, zorg & welzijn, economie of landbouw. Je krijgt met name theorielessen.

Bekijk meer
Havo & vwo

Havo & vwo

Wil jij gaan studeren aan hbo of universiteit? Wij helpen je op weg naar een mooie toekomst met een gedegen havo of vwo vooropleiding.

Bekijk meer
Naar de 1e klas

Naar de 1e klas

Vind jij het ook zo spannend om van de basisschool naar het voortgezet onderwijs te gaan? Wij helpen je graag om goed te wennen aan RSG Ter Apel. Zo houden we introductiedagen, krijg je steun van een

Bekijk meer