RSG UtopiaTalentvolle leerlingen die meer willen en kunnen, bieden we graag iets extra’s. Ben jij een aanstormende vwo-leerling uit groep 8 die een uitdaging aan wil gaan, meer wil weten en gemotiveerd is om de hersens te laten kraken? Dan is dit project er voor jou. Een groep enthousiaste docenten van de RSG heeft speciaal voor jou het project ‘RSG Utopia’ ontworpen.

Hoe ziet dit project er uit? Het gehele project bestaat uit vijf bijeenkomsten op de donderdagmiddag en een afsluitende avond. Hierbij komt creatief denkwerk goed van pas. Samen bouwen aan een duurzaam en gezond Utopia. Samen met de docenten werk je toe naar een mooie afsluitende avond, die natuurlijk ook bedoeld is voor je ouder(s)/verzorger(s), leerkrachten en andere belangstellenden.

Een uitnodiging om deel te kunnen nemen is inmiddels aan de scholen verstuurd worden. Je kunt je vanaf nu aanmelden via de link onderaan deze pagina.

Wil je meer weten over dit project? Neem dan contact op met de teamleider H/V van de RSG Ter Apel, de heer drs. I. Rensema: i.rensema@rsgterapel.nl of 0599-581226.


Aanmelden RSG Utopia

Onderwijs

RSG Ter Apel

Oude Weg 41
9561 LB Ter Apel
Tel. : 0599-581226
Email : info@rsgterapel.nl
IBAN : NL51 ABNA 0486 9671 90

© RSG Ter Apel 2017 - Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer - Sitemap - Colofon - Contact